Glasvezelkabel update

Goed werk heeft tijd nodig….. en dat blijkt maar weer eens. Waren er gisteren een aantal aansluitingen op de Dassenburcht die nog geen signaal van Delta doorkregen. Vandaag is dat allemaal goed gekomen en hebben de geïnstalleerde aansluitingen wel een signaal en kan er gebruik worden gemaakt van Wifi, t.v. etc.

Er is wel iets wat je nog  moet weten: Delta kent ook een app ( DELTA TV ) voor op je telefoon. Echter deze app kun je nog niet gebruiken omdat er één gebruikers emailadres en klantnummer ingevoegd moet worden. Bij Delta is namelijk maar één gebruikersaccount bekend inzake ons park. Laurens is doende om op een zo kort mogelijke termijn voor alle aansluitingen hetzelfde emailadres en klantnummer aan te maken bij Delta. Zodra dit bekend is zal dat aan iedereen worden doorgegeven.

chromecast 1

chromecast 2

Datzelfde geldt ook voor het gebruik van een chromecast. Indien je b.v. een tweede t.v. wilt  gebruiken om Delta t.v. te bekijken via een chromecast . Je zou dan namelijk via de Delta-app ook kunnen streamen op je tv, maar dat gaat alleen als je de Delta-app kunt gebruiken en dat is helaas nog niet het geval zolang we nog niet kunnen inloggen op de Delta-app. Ook voor de gebruikers van de chromecast geldt dus hetzelfde als voor de Delta-app gebruikers. Zodra het gezamenlijke emailadres bekend is wordt dat doorgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *