De DELTA-app

Hopelijk heeft iedereen de brief van Delta ontvangen waarin je in kennis wordt gesteld wat je kunt doen als er iets niet doet of als niet alles is geleverd ( internetmodem, t.v. ontvanger, drie wifi versterkers /schotels en eenĀ  internetkabel van 10 meter).

Omdat ik gelukkig geen problemen heb ondervonden met de werking en de levering van de beloofde spullen zou ik eigenlijk niet te hoeven reageren op die brief. Ik heb desondanks een vraag gesteld bij Delta. Dat betrof de vraag op welke wijze de Delta-app geactiveerd zou kunnen worden. Mogelijk dat jullie zich dat ook afvragen doch dat je mogelijk deze vraag niet hebt voorgelegd aan Delta.

Vandaag ontving ik van Delta het navolgende antwoord:

 

Beste meneer Hazenberg

U geeft aan inloggegevens te willen ontvangen voor de TV app.

Helaas is de TV app niet beschikbaar in combinatie met de abonnementsvorm die u afneemt.

U maakt gebruik van een bundelflex abonnement, dit is een collectief abonnement tegen een aantrekkelijk tarief waarmee u in de basis gebruik kunt maken van een internetverbinding en digitale televisie via een interactieve ontvanger, extra mogelijkheden zoals telefonie, de TV app of de Mijn Omgeving op onze website zijn voor deze abonnementsvorm niet beschikbaar.

Voor vragen over uitbreidingen zoals wifi punten, extra TV diensten zoals Ziggo sport of andere snelheden verwijzen wij u graag door naar uw parkbeheerder dhr Jongenotter.

Met vriendelijke groet,

Marco Schrier

Team Manager Zakelijke Klantenservice.


Dus……… helaas kunnen wij niets doen met de Delta-app. Ik heb nog gevraagd of ik buiten het abonnement dat wij hebben afgesloten nog apart een account zou kunnen aanmaken bij Delta om op die manier toch nog iets met een Delta-app te kunnen doen. Dat blijkt niet mogelijk te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *